Як розблокувати користувача в LINE

Ви заблокували когось на LINE, щоб він не міг надсилати вам повідомлення, і тепер ви не знаєте, як розблокувати його? Не хвилюйтеся, це оборотна дія і дуже легко робити; Вам просто потрібно знати, до якого меню слід звертатися в цьому додатку . І ми робимо це для вас легким, тому що ми навчаємо вас із зображеннями крок за кроком, щоб ви могли дізнатися, як розблокувати когось у LINE.

Наступні кроки:

1

Якщо ви заблокували користувача в LINE і хочете розблокувати їх зараз, потрібно відкрити опцію " Додатково ", яку ви знайдете в меню цієї програми.

Скріншоти цієї статті зроблені за допомогою смартфона Android, але процедура дуже схожа на iPhone.

2

Опинившись там, ви повинні перейти до опції "Налаштування", яка виглядає символізованою гайкою. За допомогою цього меню ви можете змінити різні параметри вашої лінії.

У випадку iPhone'ов, ви побачите лише піктограму, ви повинні натиснути її.

3

Тепер ви повинні шукати опцію "Друзі", щоб розблокувати користувача, якого ви раніше блокували в LINE.

4

Там ви знайдете, серед інших, опцію "Заблоковані користувачі" поруч із кількістю контактів, які ви додали до цього списку. У нашому випадку ми бачимо, що ми маємо один заблокований контакт.

5

Після входу ми побачимо список тих користувачів, які були заблоковані у вашому обліковому записі LINE, тому ви повинні знайти той, який ви хочете розблокувати, і натисніть кнопку "Змінити", яка з'явиться поруч з вашим ім'ям.

6

У цей час у вас буде дві можливості: "Розблокувати" або "Видалити", у цьому випадку ви повинні вибрати перший.

Пам'ятайте, що якщо ви вилучите цього користувача зі списку заблокованих, ви також не зможете зв'язатися з ними, але вам доведеться додати їх знову як друга в LINE, щоб мати змогу надсилати їм повідомлення.

7

У цей час у нижній частині екрана смартфона з'явиться спливаюче повідомлення, яке підтвердить, що ви розблокували контакт LINE . Готовий!

Тепер ця людина може вже отримувати повідомлення, надіслані вам цією особою, а також надіслати вам все, що хочете. А якщо ви цього хочете, ви можете заблокувати його знову.